De Rotterdam Port Promotion Council vraagt u, mede namens het Havenbedrijf Rotterdam, donderdag 20 september in uw agenda te reserveren voor het Port of Rotterdam Seminar en Netwerkbijeenkomst.

In de wereld van haven en logistiek biedt de dagelijkse praktijk volop uitdagingen. Hoe kunnen we het samen slimmer aanpakken? Daar draait het om tijdens dit seminar.

De laatste ontwikkelingen in de haven van Rotterdam. De vele verbindingen van en naar de regio Venlo – Roermond – Mönchengladbach. De samenwerking tussen de beide regio’s en de voordelen hiervan. U bepaalt zelf welke interactieve presentaties voor u interessant zijn. Hierbij kunt u reageren, discussiëren en vragen stellen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te netwerken met vertegenwoordigers van het Rotterdamse havenbedrijfsleven.

Locatie
Sandton Château de Raay
Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo

Reserveer donderdag 20 september van 17.30 - 21.30 in uw agenda!
De officiële uitnodiging volgt.

LIOF zet zich, samen met de Provincie Limburg, volop in om de logistieke sector in Limburg te versterken. Dit doet zij onder andere vanuit het programma LimburgLogistiek. Vanuit dit programma werkt LIOF nauw samen met het Havenbedrijf Rotterdam. 

Meer informatie

Dit artikel komt voor in de onderwerpen

rppc 1 (43).jpg