Van 4-7 juni 2019 vindt in München wederom de tweejaarlijkse beurs TRANSPORT LOGISTIC (http://www.transportlogistic.de) plaats. Transport Logistic München (TLM) is met meer dan 2.000 exposanten en meer dan 60.000 bezoekers één van de belangrijkste internationale beurzen als het gaat om logistiek, mobiliteit, IT en supply-chain management.

Limburg Logistiek Stand

Dit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019.

De gezamenlijke Limburg-stand zal vergelijkbaar zijn met de stand van 2017, met ruimte voor ten minste 18 Limburgse bedrijven uit de logistiek. Doel is het creëren van exposure voor uw bedrijf binnen één gezamenlijke look-and-feel, waarmee de kracht van de Limburgse logistieke sector wordt benadrukt.

Ontmoet Calsina Carré, Pharox en LIOF

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Calsina Carré, Pharox en LIOF zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

Calsina Carré
Calsina Carré een bedrijf dat is opgericht door drie Spaanse broers. Met zo’n 650 eigen auto’s, meer dan 550 werknemers en acht vestigingen verdeeld over Europa en Noord-Afrika. Een internationaal bedrijf dat zich nu wil gaan richten op de Benelux. Aan Vincent van der Laan de eer om Calsina Carré in de Benelux groot te maken.

Maak kennis met Vincent van der Laan en Calsina Carré

Pharox
Pharox is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring van een logistieke professional die het aandurfde om vragen te stellen en het lef had om te innoveren. Pharox brengt alle facetten van het logistieke proces in kaart, die vervolgens in één grote database samenkomen. Daarnaast maakt Pharox het mogelijk om het gehele logistieke proces te controleren en vervolgens waar nodig is te optimaliseren. In principe laat Pharox producten dus praten die nooit eerder hebben kunnen praten.

Maak kennis met Joris Tenhagen en Pharox

LIOF
LIOF helpt ondernemers, groot en klein, met innoveren, samenwerken en investeren. Wie iets wil bereiken, krijgt van LIOF kennis, een diepgeworteld netwerk en kapitaal. We kennen alle trends en innovaties. En met onze fondsen of deelnemingen kan LIOF mee-investeren.

Maak kennis met Bert Roona en LIOF
 

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!
 


Dit artikel komt voor in de onderwerpen

IMG_4173.JPG