Op donderdag 21 juni vindt het tweede Multimodaal Event plaats. Hét event dat dient als ontmoetingsplatform in de sector. Achterlandverbindingen, digitalisering, schaalvergroting, volumes en kosten. Allemaal onderwerpen die dagelijks aan de orde komen. Hoe hiermee om te gaan, welke ontwikkelingen zijn er gaande en moet u samenwerking aangaan of juist niet? Meer hierover op donderdag 21 juni.

Voor wie?

Het Multimodaal Event is voor lezers van Nieuwsblad Transport: expediteurs, verladers, vervoerders, op- en overslagbedrijven, etc. Alle abonnees van Nieuwsblad Transport,  zijn van harte welkom zich in te schrijven voor dit jaarlijkse event. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt.
Tijdens de registratie kunt u aangeven of u abonnee bent of niet. Abonnees van Nieuwsblad Transport komen gratis naar het Multimodaal Event. Geen abonnee? Dan betaalt u het deelnemerstarief van €249,- (ex BTW). Wanneer u een online kennismakingsabonnement* voor  €100,-  (ex BTW) afsluit, is deelname kosteloos.

Inschrijven 

Programma

Unieke bedrijfsbezoeken

Belangrijk onderdeel van het event is de mogelijkheid deel te nemen aan een bedrijfsbezoek in ochtend. Tijdens dit bezoek krijgt u een uniek kijkje in de keuken, het vormt de perfecte voorbereiding op het inhoudelijke programma in de middag.

Waar?

Het Multimodaal Event vindt plaats in de Maaspoort in Venlo.


Dit artikel komt voor in de onderwerpen