Op donderdag 13 juni vindt het voorjaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om uw zakelijke relaties te ontmoeten, u te laten inspireren en een kijkje te kunnen nemen bij een interessant Limburgs bedrijf; deze keer is dat Rockwool.

Aansluitend aan het voorjaarsevent vindt het LIOF Festival plaats. Meer informatie daarover vindt u onderaan deze pagina.

Programma voorjaarsevent
Om 12.00 uur verzamelen we bij Beachclub Degreez in Panheel. Vanaf deze locatie vertrekken we met bussen naar Rockwool in Roermond. Rockwool zal tijdens een uitgebreide rondleiding haar productieprocessen én haar logistieke processen laten zien en ons meenemen in het verhaal over hun organisatie. Rond 16.00 uur zijn we weer terug in Panheel.

Verzeker u van een plaats
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit voorjaarsevent. Dit heeft te maken met de veiligheidsregels en het feit dat we voldoende ruimte willen overlaten voor onderlinge interactie. Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn daarom in de eerste plaats (werknemers van) bedrijven in de maakindustrie en logistieke sector.

U kunt zich aanmelden voor het voorjaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek via de knop 'Registreer'. Eind mei ontvangt u van ons de officiële uitnodiging met een uitgebreid programma.

Wilt u meer informatie over het LIOF Festival of wilt u zich hiervooor aanmelden? Klik dan op deze link.

Heeft u vragen? 
Neem dan gerust contact met ons op, Rob Pijpers (maakindustrie): +31 (0)6 46 97 81 53 of Sander Hak (logistiek): +31 (0)6 43 20 20 78.

Graag tot 13 juni!

Team LimburgMakers en LimburgLogistiek

Aanmelden

Dit artikel komt voor in de onderwerpen

stock-photo-packages-are-transported-in-high-tech-settings-online-shopping-concept-of-automatic-logistics-1119265685.jpg