Vestigen in Limburg

Zoekt u ondersteuning bij uw zoektocht naar een vestigingslocatie in Limburg? LIOF staat voor u klaar.

LIOF begeleidt en ondersteunt bedrijven die zich willen vestigen in de provincie Limburg. Dit doen we binnen het Invest in Holland netwerk. Wij voorzien deze bedrijven van up-to-date gegevens over het investeringsklimaat en wij organiseren fact-finding tours. Verder ondersteunen wij bedrijven bij de berekening van de investeringskosten en we helpen met het vinden van de locatie die het beste past bij de wensen en specificaties van het bedrijf.

Kent u binnen uw netwerk een bedrijf dat naar Nederland/Limburg kijkt om zich te vestigen of haar (logistieke) activiteiten wil uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Limburg: unieke vestigingslocatie

Limburg onderscheidt zich van andere Europese regio's door drie Unique Selling Points:

  • Taal: Limburg heeft een meertalig arbeidspotentieel. Dit komt door haar Euregionale ligging en multiculturele bevolkingssamenstelling. En niet te vergeten de bijna 80.000 grensarbeiders.
  • Kennis: Limburg ligt in de nabijheid van belangrijke kennisinstelling zoals de Universiteit van Leuven en Aken. Uniek is bovendien het enorme kennispotentieel dat de Brightlands-campussen bieden: Maastricht Health Campus, Chemelot Campus, Smart Services Campus en Campus Greenport Venlo.
  • Ligging: Limburg ligt in het hart van Europa, en kent een uitstekende multimodale ontsluiting.
liof.com website
GREENPORT_LIGGEND-3.jpg