LimburgLogistiek subsidie-instrumenten

Adviesproject

Deze subsidie kan ingezet worden voor de inhuur van externe deskundigheid voor verbetering bedrijfsprocessen, onderzoek naar toepassingsmogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten

Kennistraject

Het doel van deze subsidie is het verbinden van WO- en HBO-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de logistiek en vice versa om daarmee kennisuitwisseling te stimuleren.

Meer weten

Innovatieproject

De InnovatieProject subsidie heeft als doel nieuwe, logistieke, innovatieve ontwikkelingen binnen een MKB onderneming te stimuleren, ondersteunen en versnellen.

Meer weten

Andere subsidie-instrumenten

MIT

De subsidieregeling MIT Zuid is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de innovatiekracht van het MKB. De openstellingsdata voor 2018 zijn:
Voor ‘Haalbaarheid’ van 17 april 9:00 uur t/m 6 september 17:00 uur.
Voor ‘R&D samenwerking’ van 2 juli 9:00 uur t/m 6 september 17:00 uur.

MIT Zuid

CrossRoads 2

CrossRoads 2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het heeft als doel het stimuleren van duurzame grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovatieprojecten tussen KMO/MKB bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

CrossRoads 2

Financieringspoort

Als ondernemer wilt u uw groeiplannen zo snel mogelijk realiseren: de markt wacht immers niet. Maar hoe komt u aan de benodigde financiering? Hoe stelt u een goede business case op? En welk soort financiering past het beste bij uw bedrijf? Financieringspoort helpt u hierbij.

Financieringspoort
NUTRICIA-02.jpg